Wij zijn op zoek naar jou!

WervingJongerenGarage weer begonnen!

Maak jij straks de toekomst?

 

Creëer in samenwerking met een divers samengestelde groep jongeren een toekomst waarin jongeren veilig, krachtig en gezond volwassen kunnen worden.

Wil jij wat betekenen voor anderen? Ben je zelfstandig en hou jij van aanpakken en realiseren?

Wil je leren innoveren en creëren? Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en 8 uur per week beschikbaar tegen een vergoeding? Dit is je kans, kom werken bij Garage2020 aan het project De JongerenGarage!

Verander de toekomst, leer innoveren, werk aan je CV, bouw een leuk netwerk op en ontvang een vergoeding!

Binnen het project kom je te werken in een jong en divers projectteam en kunnen jullie samen het verschil maken voor de jeugd van de toekomst. Met hulp van verschillende experts en coaches leren jullie onderzoeken, anders denken en ontwikkelen jullie op een creatieve wijze nieuwe oplossingen voor relevante problemen. Naast de juiste begeleiding krijgen jullie zelf de regie over het project: niet zomaar meedenken, maar echt het verschil maken!

Meld je snel aan!

Leer elkaar kennen tijdens een introductieweekend en kom daarna 6 maanden lang (kerstvakantie vrij), iedere week één dag (maandag of vrijdag, afhankelijk van wat het beste uitkomt voor de groep naar Garage2020 in Rotterdam tegen minimumloon.

Aanmelden kan t/m maandag 5 september door een mail te sturen naar josca@garage2020.nl. Leg hierin uit wie je bent, waarom je het leuk lijkt om mee te doen en voeg je CV toe. We willen een divers team samenstellen, daarom zouden we graag weten wie je bent en wat je ervaringen zijn, niet om je te beoordelen op prestaties. Daarna word je uitgenodigd voor een kort kennismakingsgesprek. Geef in je aanmelding alvast aan wanneer je beschikbaar bent binnen deze twee blokken. Het kan zijn dat we teveel aanmeldingen hebben en een voorselectie moeten doen voor de gesprekken. Denk ook alvast na welke vaste werkdag het beste voor je uitkomt: maandag of vrijdag (beiden kan ook). Voor meer info check de website en @jongerengarage op Instagram. Heb je een vraag? Mail ons!

 

Locatie: Garage2020 Rotterdam

Tijdsinvestering: 8 uur per week, maandag of vrijdag

Duur: 6 maanden (okt 2022 t/m maart 2023)

Start: 3 & 4 oktober 2022 of 6 & 7 oktober (in overeenstemming met geselecteerd team)

Vergoeding: minimumloon

Aanmelden: t/m 5 september 2022 met mail naar Josca@garage2020.com

 

   

De JongerenGarage op Instagram