PRESENTATIE JONGERENGARAGE

  • 21 jun
  • Jacqueline van Aalst
  • 93
JongerenGarage
PRESENTATIE CONCEPTEN JONGERENGARAGE

Wat een enthousiasme voor de concepten vanuit de opdrachtgevers: Jeugdfonds Sport en Cultuur en Enver/Cardea voor de twee concepten van JongerenGarage.

'Roffa Skills', voor Jeugdfonds Sport en Cultuur, brengt een verrassende mix van sport en cultuur (uit de wijk) dicht bij jongeren, op de middelbare school. Erik Spijker en Iebel Vlieg herkenden veel uitkomsten van het onderzoek en waren razend enthousiast over dit idee. Daarom mogen Anais, Clements, Bo Geerdes en Tania van Tantenhove de komende tijd hun idee verder uitwerken.

Het dobbelspel en de praatplaat van Team Enver/Cardea werden succesvol ontvangen door Ria van der Plas, Lianne Knoben, Mijke Smit en Anne van der Velde. Het dobbelspel om jongeren en hun hulpverlener op hun eigen traject te laten interflecteren werd getest bij al zeker 17 hulpverleners. Meer dan 30 jongeren gaven hun tips en tops via vragenlijsten. We hoorden terug dat het spel hen grip op het gesprek gaf en interflectie in gang zette. Ook Amber Broers, Noah van Broekhoven en Jacqueline van Aalst mogen de komende tijd hun tool verder vormgeven.

De JongerenGarage wil iedereen die aanwezig was van harte bedanken. En ook dank aan iedereen die ons tot nu toe hielp bij het onderzoek en het testen van de concepten. En tot slot natuurlijk ook een hele grote dankjewel aan de coaches van Garage2020: Bastiaan Bervoets, Donna Stam en Jacco Pols. Jullie horen snel weer van ons! Wil je in de tussentijd meer weten over (één van)onze concepten, of helpen om ze te realiseren, neem dan contact met ons op.

Trefwoorden