JongerenGarage krijgt vervolg in oktober!

  • 13 jul
  • Jacqueline van Aalst
  • 39
JongerenGarage

In de JongerenGarage werkt een groep jongeren aan oplossingen voor complexe vraagstukken voor jeugd(hulp). Van mei 2021 tot en met maart 2022 heeft de JongerenGarage keihard gewerkt aan thema’s waar jongeren mee te maken hebben. Na een ‘snelkookpan-opleiding’ en een Safari door het jeugddomein gingen de jongeren samen met (ervaringsdeskundige) jongeren en experts op onderzoek. En ze hebben zelf vernieuwende diensten en producten ontwikkeld rond verschillende thema’s. In dit filmpje zie de presentatie van de eerste Jongerngaragisten: https://youtu.be/IEO9synCAY8

We hebben, samen met de jongeren de eerste versie geëvalueerd en de resultaten geïtereerd tot een leuk, gezellige en interessante JongerenGarage 2.0. Daarbij hebben we op grond van de evaluatie gekeken hoe we de concepten van JongerenGarage 2.0 nóg verder kunnen brengen.

Ben of ken jij misschien een nieuwe JongerenGaragist? Tip jezelf (of degene die je kent) dan om onze socials de komende tijd in de gaten te houden. In augustus komt de vacature online!

En zou jij het leuk vinden als deze nieuwe lichtingjongerengaragisten in oktober bij jóuw bedrijf op Safari komen, zodat ze weten wat er in het jeugddomein allemaal speelt? Neem dan contact op met jacco@garage2020.nl.

Trefwoorden