Gripper Lancering

  • dec 2022
  • Jacqueline van Aalst
  • 328
Gripper

In oktober 2022 lanceerden we Gripper, het kennismakingsspel dat wij samen met kinderen ontwikkelden! Het was een supertoffe dag met Grippertaart, (kinder)champagne, het unboxen van Gripper en veel hilariteit tijdens het spelen van het spel.

Met Gripper, ontwikkeld door Garage2020, maak je op een ongedwongen en luchtige manier kennis met elkaar, of kun je elkaar nóg beter leren kennen. Iedereen werkt samen om zoveel mogelijk punten te verdienen, door het vertellen en luisteren naar elkaars mooie, gekke of spontane verhalen. Kom nieuwe dingen over elkaar te weten en lach samen wat af! Gripper is speciaal ontwikkeld voor (en met) kinderen die naar een nieuw pleeggezin gaan. Ervaringsdeskundige kinderen gaven aan weinig grip te ervaren in deze periode. Maar, bij Gripper staat speelplezier voor het hele gezin én die ongedwongen kennismaking centraal.

De eerste gebruikers van het spel gaven aan dat het spel in allerlei situaties waarin kinderen, jongeren en volwassenen kennis maken gespeeld kan worden. Ook kinderen en volwassenen die elkaar al kennen, komen nog meer over elkaar te weten! Meer info of Gripper bestellen: www.garage2020.nl/gripper

En kijk nu mee naar de lancering via https://youtu.be/zEnDP4EAmEc

Trefwoorden