Sleutelsessies

13 apr | in MediaBOKS

Een podcast door Garage2020

In ‘Sleutelsessies’ kaarten we onderwerpen aan die op dit moment in de samenleving spelen op het gebied van opgroeien, de belevingswereld van jongeren en jeugdhulp. Vanuit een oude isoleercel in De Koppeling in Amsterdam onderzoeken we verschillende onderwerpen in gesprek met gasten. We pretenderen niet om alle antwoorden te hebben, durven vragen te stellen en twijfels uit te spreken, maar weten wel waar we het over hebben en belichten onderwerpen vanuit een nieuwe, inspirerende hoek.

Belangrijk is dat we niet alleen vanuit de visie van de expert, beleidsmaker of innovator praten, maar juist ook vooral vanuit de belevingswereld van de jongere. Daarom nodigen we voor elke aflevering graag een volwassene en jongere uit. Samen voeren we een spontaan, persoonlijk, informatief koffietafel gesprek. Door de podcast ook te filmen, bereiken we een breder publiek en zorgen we voor meer aansluiting.

Kijk aflevering #1

Luister aflevering #1

We hebben een vraag aan jou!

13 apr | in MediaBOKS

Heb je tips, feedback of andere opmerkingen?

De podcast 'Sleutelsessies' is voor nu nog een pilot en daarom is feedback van harte welkom! Zijn er dingen waarvan jij denkt: dit kan beter of anders, heb je goede ideeën voor onderwerpen die we kunnen bespreken of kun jij ons interessante gasten aanbevelen? Lees verder om te kunnen reageren!