Kinderen 8-12 jaar gezocht voor een pilot - afstudeerproject over hoe falen kan bijdragen aan het floreren van kinderen

  • dec 2021
  • Layla de Blok
  • 475
Voor iedereen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Layla en ik ben aan het afstuderen bij Garage2020 Zuid-Holland, voor mijn master Design for Interaction aan de TU Delft. Mijn project gaat over hoe mogen falen zou kunnen bijdragen aan het geluk en de ontwikkeling van een kind (8 - 12 jaar).

Ik heb een enthousiaste school gevonden. Na de kerstvakantie (na 11 januari) ga ik daar met kinderen in gesprek. Ik zou graag van te voren een pilot willen doen, om te zien of het materiaal en de opzet die ik heb gemaakt ook helpen met het beantwoorden van mijn onderzoeksvragen.

De pilot zal bestaan uit een boekje dat solo wordt ingevuld en een interview in duos. In het boekje staan voor 6 dagen kleine opdrachten. Ze zouden niet meer dan 5/10 minuten per dag moeten innemen. Het interview zal spelenderwijs zijn en 30 minuten duren, misschien bij de pilot iets langer, omdat ik ook feedback wil verzamelen voor de opzet en materialen.

Idealiter is het interview fysiek, zodat ik het materiaal fysiek kan uitproberen, maar een online versie is ook mogelijk.

Heeft iemand dochters/zoontjes/neefjes/nichtjes/buurkinderen tussen de 8 en 12 jaar voor mij te leen die graag met mij in gesprek willen gaan?

Groeten,

Layla (L.A.deblok@student.tudelft.nl)