Garage2020

Nieuwsbrief Garage2020

  • 30 jun
  • Diantha
  • 96

Waarschijnlijk is het oud nieuws, want jij bent al lid van de BOKScommunity dus je bent goed op de hoogte 😉, maar toch....de nieuwsbrief van Garage2020.

De coronamaatregelen worden meer en meer versoepeld en het thuiswerkadvies biedt sinds 26 juni meer vrijheid om naar kantoor te gaan. Ondanks dat Garage2020 niet stil heeft gezeten tijdens de lockdowns, komt er nu nóg meer ruimte om door te blijven innoveren, ook offline!

Zo is er inmiddels een JongerenGarage samengesteld met jongeren die al hard aan de slag zijn met onderzoeken welke onderwerpen belangrijk zijn om op te focussen, om zo de jeugdhulp meer te kunnen vormen naar wat nodig is voor deze generatie. Het project G-Moji heeft media-aandacht gekregen en er is een rapport uitgebracht over BlueZones in de jeugdhulp, die zelfs al gedeeld is met de tweede kamer.


Ook al kunnen we elkaar nu weer meer offline ontmoeten, zijn we online steeds beter vindbaar door de opzet van ons communityplatform. Nieuwsgierig naar hoe je kunt bijdragen aan dit platform, of naar hoe het gaat met onze andere projecten? Lees dan snel verder.... 👇

Nieuwsbrief Garage2020

Nieuwsbrief | Garage2020

https://mailchi.mp/276759556d6e/nieuwsbrief-gar...