Ouderbijeenkomst Geluk & Druk

20:00-21:30CategorieOverig
  • 379
  • Diana Kwakman
  • Wo 14 dec
    2022
  • 20:00-21:30
Vleuten Versterkt

Steeds vaker lees en hoor je dat jongeren te maken hebben met onzekerheid en stress. En dat terwijl je juist als ouder graag wilt dat je kind gelukkig is en een goede toekomst tegemoet gaat. Of is dat niet onze verantwoordelijkheid als ouder? En hoeveel invloed heb je daar dan op?

Op woensdagavond 14 december van 20:00 - 21:30 organiseren we vanuit Vleuten Versterkt (lees hier meer over dit initiatief), een online denksessie over de invloed die jij als ouder hebt op je kind. Ben jij een ouder met kinderen in de leeftijd van 10 - 14 jaar die in Vleuten naar school gaan? Dan nodigen we je van harte uit om mee te denken en je ervaringen met ons te delen. Als je andere ouders kent die ook geïnteresseerd zijn in dit onderwerp: neem ze gerust mee of stuur de uitnodiging door.

Meld je gratis aan via deze link: https://Ouderbijeenkomstvleutenversterkt.eventbrite.nl

Kun je niet op dit tijdstip, maar wil je wel graag mee denken of je ervaringen delen? Stuur dan een mailtje naar m.potharst@utrecht.nl of SoewenaSmith@jeugd.buurtteamsutrecht.nl. We nemen dan contact met je op.

“Gemiddeld is niet goed genoeg, je moet je wel onderscheiden of uitblinken in iets.” Natuurlijk willen we dat onze kinderen het goed doen op school of elders, maar hoe zorgen we ervoor dat deze - vaak goed bedoelde - druk niet doorslaat in stress en psychische klachten?

Meer lezen? Klik op deze link of kijk bij de tab "evenementen"