Slogan kiezen

  • sep 2020
  • 6
  • 97

Welk woord is het beste?

We zijn er bijna! Met het slogan-team hebben we de nieuwe Garage2020 slogan bijna rond gemaakt. Nu zoeken we nog naar één juiste woord. Welke vinden jullie het beste? Andere suggesties zijn ook nog welkom!

"Stoutmoedig toekomst ... met de jeugd"

Stem in de poll hiernaast op de optie die jij het beste vindt -->

Reacties

6 reacties, meest recent: 15 september 2020
  • Ik vind stoutmoedig toekomst maken het beste klinken, alleen eigenlijk wel te dicht bij 'samen toekomst maken' liggen. Hadden jullie dat al meegenomen in de overwegingen?

  • Ik ben het helemaal met Donna eens dat 'toekomst maken' teveel 'samen toekomst maken' is. Is 'Stoutmoedig toekomst ontwerpen...' ook besproken? Sluit mooi aan bij het feit dat we veel werken vanuit ontwerp discipline.

  • Reactie vanuit teamoverleg Rotterdam: - stoutmoedig toekomst .. met de jeugd - op de puntjes kan eigenlijk van alles staan, van maken tot ontwerpen tot filosoferen tot bouwen of zelfs smeren en ga zo maar door. Zou het niet tof zijn als dat als in een caroussel steeds veranderd op bv de website. Ons doel komt zo sterk naar voren in het stoutmoedig toekomst en jeugd, en je ziet ook meteen letterlijk hoe/dat we dat eigenlijk heel veelzijdig/niet echt grijpbaar of te vatten doen.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden

Slogan keuze

Welk woord past het beste in de slogan?

We zijn er bijna! Met het slogan-team hebben we de nieuwe Garage2020 slogan bijna rond gemaakt. Nu zoeken we nog naar één juiste woord. Welke vinden jullie het beste? Andere suggesties zijn ook nog welkom!

"Stoutmoedig toekomst ... met de jeugd"