Health Innovation School (HIS) zoekt medewerkers uit de jeugdzorg Amsterdam

  • 23 apr
  • Evelyn Visschedijk
  • 4
  • 39

Health Innovation School (HIS) zoekt nog specifiek medewerkers uit de jeugdzorg Amsterdam.

HIS Amsterdam: daarom!

Uitdagingen in de stad

Gemeente Amsterdam, Cliëntenbelang Amsterdam, zorg- en welzijnsaanbieders verenigd in SIGRA, ROS Elaa en zorgverze-keraar Zilveren Kruis stellen vast: Amsterdam is in beweging en de zorgvraag van Amsterdammers verandert. De stad groeit. Het aantal ouderen neemt toe. Ook de verschillen in gezondheid tussen mensen en wijken in de stad nemen toe. Bovendien stijgen de kosten en de arbeidsmarkt staat onder druk. Dat stelt ons voor grote uitdagingen.

Amsterdam Vitaal & Gezond

Om te zorgen dat ook in de toekomst iedereen vitaal en gezond kan leven én gebruik kan maken van goede en betaalbare ondersteuning en zorg, zijn krachten gebundeld in het samenwerkingsverband Amsterdam Vitaal & Gezond. Met de HIS sluiten wij aan bij de doelstelling van Amsterdam Vitaal & Gezond: gelijke kansen op goede gezondheid en 10 gezonde levensjaren erbij voor alle Amsterdammers.

Om deze doelstellingen te kunnen realiseren zijn professionals nodig die:

  • in staat zijn om organisatie- en of domeinoverstijgend samen te werken
  • creatieve en mensgedreven methoden kunnen inzetten om tot nieuwe, waardevolle oplossingen te komen
  • en innovatiekennis en een breed netwerk in de regio hebben om goede oplossingen daadwerkelijk te implementeren.

Dat is precies wat de HIS aan het einde van het traject oplevert!

Voor wie?

Diversiteit & the whole system in a room

De Health Innovation School (HIS) is voor alle mensen die werkzaam zijn binnen het sector van gezondheid, welzijn en zorg en die een verschil willen maken in de actuele uitdagingen uit de stad. De deelnemers aan de HIS zijn vooruitstrevende doeners, lopen geregeld tegen grenzen aan binnen hun eigen domein en willen samen met anderen graag meer impact maken.

Wij geloven in de kracht van diversiteit en ‘the whole system in the room’. De groep deelnemers is dus ook een afspiegling van 'het systeem'. Van GGZ tot Gemeente, van Jeugd tot Ziekenhuiszorg, van Eerste lijnszorg tot Welzijn en van VVT tot Verzekeraar. Je bent bijvoorbeeld: (wijk)verpleegkundige, beleidsmaker, patiënt, jeugdwerker, fysiotherapeut, mantelzorger, ondernemer, (huis)arts, bestuurder, diëtist, onderzoeker, zorginkoper, cliëntbegeleider, buurtwerker, toezichthouder... En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Binding met regio Amsterdam
Voor Health Innovation School Amsterdam richten wij ons op deelnemers die binding hebben met de regio Amsterdam. Zo blijft de HIS Amsterdam exclusief voor (toekomstige) innovatieleiders uit Amsterdam en bouwen we aan een sterk regionaal netwerk.

Enthousiast geworden check de website! of deel de info met je collega.

Health Innovation School (HIS) zoekt medewerkers uit de jeugdzorg Amsterdam

Home - amsterdam.healthinnovation.school

https://amsterdam.healthinnovation.school/

Reacties

4 reacties, meest recent: 26 april

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan

Trefwoorden