Over BOKS

Meer weten over naam en logo?

  • 1 apr
  • Dagmar
  • 28

Naam

De naam BOKS staat voor een plek waar iedereen bij elkaar komt. Binnen een BOKS kunnen mensen met allemaal verschillende soorten kennis en expertises samenwerken richting hetzelfde doel.

Ook kun je met deze naam heel veel kanten op. Als je een berichtje krijgt, komt dit bijvoorbeeld in je inBOKS, alle vragen worden verzameld in de "durf te vragenBOKS" en als je een bijdrage van iemand leuk vindt, geef je een BOKS.

Er is een heel proces voorafgegaan aan de totstandkoming van de naam BOKS. Er zijn twee brainstormsessies georganiseerd door twee stagiaires bij Garage2020 (Dagmar en Puck) en er hebben veel mensen bij Garage2020 deelgenomen. Na de eerste sessie waren er al veel leuke ideeën ontstaan, maar tijdens de tweede sessie zijn we echt de diepte in gegaan en zijn we Garage2020 "wise" tot de naam BOKS gekomen. Ben je geïnteresseerd in het overzicht van deze brainstormsessies? Check dan dit Miroboard: https://miro.com/app/board/o9J_lUzUxrA=/!

Logo

Het logo is gebaseerd op het logo van Garage2020. Als je goed kijkt, kun je in het logo van BOKS zien dat er een echte box in verwerkt is. Het idee achter dit logo is dat de box die in het logo verwerkt is een open box is. Het is niet gesloten en dat past bij de missie en de visie van Garage2020 en ook bij het doel van deze community. Iedereen die wilt, kan namelijk onderdeel zijn van de community. Ook geeft de open box vrijgevigheid weer, omdat er op een open manier kennis met elkaar wordt gedeeld en wordt samengewerkt.

Wil je een reactie geven? Meld je dan eerst aan