Systeemanalyse workshop

15:30-17:00CategorieOverig
  • 418
  • Diana Kwakman
  • Linda Smit
  • Do 2 feb
    2023
  • 15:30-17:00
Vleuten Versterkt

Als het gaat om het welbevinden van jongeren komt het woord prestatiedruk vaak voorbij. Prestatiedruk bestaat al langer, maar komt steeds vaker voor in het nieuws als iets wat we moeten bestrijden. Maar hoe los je zo’n complex vraagstuk op? Met Vleuten Versterkt onderzoeken we of er oplossingen zijn die uit de praktijk van ouders, jongeren en professionals naar voren komen.

Het onderzoek: systeemanalyse

Voor het onderzoek gebruiken we de methodiek ‘systeemanalyse’. We spreken de mensen, zoals jongeren zelf, maar ook ouders en professionals die er mee te maken hebben en we doen onderzoeken in de praktijk. Met deze data gaan we systematisch op zoek naar oplossingen die in de praktijk direct gebruikt kunnen worden en elkaar kunnen versterken.

Om vragen te beantwoorden over deze methodiek, organiseren we op donderdag 2 februari van 15:30 tot 17:00 een verdiepende, digitale workshop.

Aanmelden is gratis en kan via deze link: https://systeemanalyseworkshop.eventbrite.nl of via een klik op de afbeelding.

“Gemiddeld is niet goed genoeg, je moet je wel onderscheiden of uitblinken in iets.” Natuurlijk willen we dat onze kinderen het goed doen op school of elders, maar hoe zorgen we ervoor dat deze - vaak goed bedoelde - druk niet doorslaat in stress en psychische klachten?

Meer lezen? Klik op deze link of kijk bij de tab "evenementen"