Ouders met volle hoofden gezocht!

  • mei 2022
  • 365
De Krijtclub

Niet helemaal ‘aanwezig’ zijn, in je hoofd zitten, piekeren, cirkeltjes lopen of niet in het ’hier en nu’ zijn: hoe meer we nadenken, hoe minder we aanwezig kunnen zijn voor de mensen om ons heen.

Dat betekent dus dat als ouders moeite hebben met bezorgde gedachtes loslaten, over henzelf, hun kind of een ander, hun kind of kinderen ook minder aandacht krijgen...

Met Denkles willen we daar iets aan gaan doen: via theorie en ‘denkles’ over je gedachten, inzicht in denkpatronen en experimenten en oefeningen om gedachten los te leren laten en je aandacht te kunnen verleggen. Van in je hoofd zitten en afwezig zijn, naar bewust je aandacht kunnen sturen naar belangrijke zaken!

Als team van inhoudelijk experts en ontwerpers kunnen we niet zonder de visie en ervaring van ouders zelf. Daarom hangen er in verschillende kinderdagverblijven in Utrecht posters voor Denkles: om te testen of de boodschap aanspreekt, de app zelf aanspreekt (via een website) en om mensen te werven die het programma met ons willen testen!

Goede reacties tot nu toe, we zijn positief verrast door het aantal ouders dat aangeeft mee te willen werken!